Na drie succesvolle edities stopt Tour de Dumoulin

De afgelopen jaren hebben wij met groot plezier, passie en toewijding drie mooie (en regenachtige) edities van Tour de Dumoulin georganiseerd. Het doel was om de jeugd te inspireren om meer te sporten en volwassenen uit te dagen op een van de routes door het prachtige Limburgse landschap. Wij zagen veel lachende kinderen tijdens de persconferentie, fanatiekelingen bij de Dikke Banden Race, aanmoedigende familie langs de kant, ploeterende gezichten op de genadeloze bergen die Tom uitkoos, trotse fietsers die over de finish kwamen en veel voldane deelnemers met een pastamaaltijd in het wielerdorp.

Door verschillende redenen en een samenkomst van omstandigheden hebben wij besloten dat afgelopen editie de laatste editie was. We weten nooit wat de toekomst brengt, maar voorlopig sluiten wij hierbij het hoofdstuk ‘Tour de Dumoulin’. Bij dit soort nieuws gaat vreugde en verdriet hand in hand, maar bij ons overheerst het gevoel van trots. We zijn erg blij dat wij zoveel kinderen en volwassenen hebben mogen laten genieten van de sport: wielrennen.

Bedankt aan alle deelnemers, organisatoren, partners, sponsoren en vrijwilligers door de jaren heen. En wie weet tot ziens!

Rik, Nina en Tom
Stichting Tour de Dumoulin